Gracies Palmi per compartir-la!
Ingredients per a fer carquinyolis:
- 100g d’ametlles crues (amb pell)
- 150g de farina
- 100g de sucre
- 1 ou
- Ratlladura de llimona
- 1 culleradeta de llevat en pols
- Canyella en pols
Preparació:
- Barrejar amb les mans tots els ingredients excepte les ametlles
- Afegir les ametlles
- Fer dues tires llargues d’uns 3cm d’ample per 1cm d’alçada
- Posar-les a una plata de forn coberta amb paper de forn i pintar-les amb ou batut
- Coure-ho al forn a 180º uns 25 minuts
- Treure la plata del forn, tallar els carquinyols al biaix d’1 cm de gruix i tornar-los a posar al forn uns 5 minuts més, fins que agafin color
La cuina de casa
lacuinadecasa.blogspot.com
Comentario original publicado el 16/12/2013 en https://www.facebook.com/DelaMirillaAlVideoportero
0 Comentarios